Private lease … da’s zorgeloos genieten tegen een vaste aantrekkelijke prijs!

Een nieuwe auto kiezen. Dat is altijd feest. Alleen is dat vandaag moeilijker dan ooit. Wordt het diesel, benzine, hybride of volledig elektrisch? En hoe zit het met de herverkoopwaarde binnen enkele jaren? Om zorgen te mijden en financieel op zeker te spelen, kan u opteren voor private lease. 

Private lease? Wat is dat?

Private lease staat garant voor zorgeloos en voordelig rijplezier. Voor een vaste maandelijkse huurprijs zijn alle kosten gedekt: de financiering van het voertuig, verzekering, belasting op inverkeerstelling en de verkeersbelasting, onderhoudsbeurten, bandenwissel en ook eventuele herstelling na een ongeval. Het gebruiksgemak krijgt u er gratis bij: maandelijks ontvangt u slechts één factuur voor de hele oplossing.

Hoe gaat private lease eigenlijk in zijn werk?

Elk huurcontract voor een nieuw voertuig heeft een looptijd tussen 36 en 60 maanden. In functie van uw eigen behoeften kiest u een jaarlijks gebruik tussen 10.000 en 20.000 kilometer. Daarbinnen is alles voor u geregeld. U weet dus precies wat uw auto u elke maand kost. En ook op het einde van uw contract zit u goed, want wij regelen alles voor u!

Onze partner Go4Lease beschikt bovendien over een ruim aanbod wagens in verschillende categorieën. Er is zeker een wagen bij die perfect voldoet aan uw wensen. Hebt u een keuze gemaakt, dan vragen wij samen met u een offerte op en dient u uw aanvraag in.

Wat zijn de voordelen van private lease?

Onze private leaseformule Go4Lease kent tal van voordelen. Welk pluspunt voor u het meest doorweegt, is natuurlijk persoonlijk.

  •  U rijdt steeds met een nieuwe, recente wagen
  • U krijgt toegang tot duurdere en beter uitgeruste modellen
  • Uw wagen wordt prima onderhouden en is optimaal verzekerd
  •  U vermijdt het risico op onvoorziene uitgaven
  • U hoeft uw spaargeld niet aan te spreken voor de aanschaf van een auto
  • U hoeft geen rekening te houden met het risico op onvoorziene waardevermindering bij herverkoop
  • Alles is geregeld in één contract
  • Wij zorgen voor alles, zodat u met een gerust hart de baan op kan 

Is private lease niet duur?

Dankzij de intensieve samenwerking tussen sectorspecialisten Arval en AG, kunnen we u met Go4Lease aantrekkelijke tarieven aanbieden. Bij het vergelijken van de prijs doet u er goed aan op te lijsten wat allemaal in de prijs is inbegrepen, van afschrijving van de auto tot en met de verzekering. Omdat Go4Lease een sterk merk is, kunnen Arval en AG aanzienlijke kortingen verkrijgen bij autoconstructeurs. Daar doet u uiteindelijk uw voordeel mee.

Waarom nu ook bij mijn makelaar?

De verzekering van het voertuig is een belangrijk onderdeel van een leasingcontract. Daarom sloegen Arval en AG de handen in elkaar en lanceerden ze Go4Lease. Als makelaar zijn we perfect geplaatst om u Go4Lease aan te bieden. 

Graag begeleiden we u stap voor stap in uw zoektocht naar uw nieuwe wagen in lijn met uw wensen en behoeften. We leggen contact met Arval voor een optimale oplossing voor de leasing van uw voertuig en de bijhorende diensten. Tot slot analyseren we de verzekeringsproducten en waarborgen van AG om uw mobiliteit optimaal te verzekeren. Zo kan u met een gerust gemoed op weg met uw nieuwe wagen!

 

Contacteer ons voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte

Meer informatie